In deze categorie vindt u een heel specifieke hanger, die als sleutelhanger of als tashanger kan worden uitgevoerd. Het gaat om een hanger voor Pink Ribbon.

Wat is Pink Ribbon?

Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex-)borstkankerpatiënt. Pink Ribbon maakt sinds 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding, maar blijft een eigen merk binnen de KWF organisatie en blijft zich ook specifiek inzetten voor borstkanker.

Voor veel mensen is borstkanker (gelukkig!) een ver-van-mijn-bed show. Hoewel de overlevingskans in de afgelopen jaren met 1% per jaar is gestegen, neemt ook het aantal diagnoses jaarlijks toe. Wellicht kent u vandaag niemand in uw nabije omgeving die door borstkanker is getroffen, maar morgen kan dat anders zijn. Eén op de zeven vrouwen krijgt namelijk borstkanker. En wist u dat ook mannen borstkanker kunnen krijgen?

Hoe steunt borduurcreaties.nl Pink ribbon?

De hanger die u in deze categorie vindt, kan uiteraard in elke willekeurige kleur worden geborduurd. Maar door de kleur roze te koppelen aan een actie voor Pink Ribbon en deze actie een eigen plek in de webshop te geven, hopen wij bij te dragen, niet alleen aan de doelstellingen van Pink Ribbon, maar ook aan een stukje extra bewustwording. Bewustwording van de vrouw (of man) áchter de ziekte. De vrouw (of man) wiens leven van de ene op de andere dag op z'n kop staat. De vrouw (of man) - misschien wel uw moeder (vader), uw zus (broer), uw schoonzus (zwager) of zelfs uw dochter (zoon) - die uw steun hard nodig heeft.

Van elke verkochte hanger doneren wij € 2,50 aan Pink Ribbon. Wanneer u een hanger koopt, draagt u dus ook bij aan de doelstellingen van Pink Ribbon. Wilt u meer informatie over borstkanker of over Pink Ribbon? Kijk dan op de website van Pink ribbon. En...... vergeet vooral de vrouw (man) áchter deze ziekte niet!


Filter
Heeft u vragen over een artikel in deze categorie? Laat het ons weten!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *